Protectia Datelor

Ce sunt datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal reprezintă informații care pot fi atribuite persoanei dvs. Acestea includ, de exemplu, numele dvs., adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Cum protejam datele dvs. cu caracter personal

Pe durata procesului de comandă și în cadrul contului dvs. de client, datele dvs. personale sunt transmise codificat pe internet , prin intermediul unui protocol de criptare SSL. Puteți să recunoașteți o conexiune la internet securizată prin modul în care este afișată adresa în browser, aceasta începe cu „https://…” în loc de „http://…” , iar la marginea ferestrei din dreapta jos apare un lacăt. Prin măsuri tehnice și organizatorice protejăm site-ul nostru web și alte sisteme împotriva pierderii, distrugerii, accesului, modificării sau propagării datelor dvs. de către persoane neautorizate.

Accesul la contul dvs. de utilizator este posibil numai după introducerea parolei dvs. personale. Trebuie să păstrați mereu datele de acces confidențiale și să închideți fereastra browserului sau aplicațiile mobile, atunci când ați încheiat comunicarea cu noi, în special dacă folosiți computerul sau aparatele mobile împreună cu alte persoane.

Când folosește și prelucrează TestMag date cu caracter personal?

Știm că este foarte important pentru dvs. ca datele dvs. personale să fie manipulate cu grijă. Fiindcă pentru TestMag protecția datelor joacă un rol esențial, la colectare, prelucrare și utilizare respectăm cu strictețe prevederile impuse de Lege cu privire la protecția datelor și Legea privind serviciile de telecomunicație.

Datele personale și informațiile pe care ni le puneți la dispoziție servesc pentru derularea comenzilor, livrarea mărfurilor, precum și pentru procesarea plății. Pe lângă aceasta, avem nevoie de datele dvs. pentru a vă informa cu privire la comenzile, produsele, serviciile și ofertele TestMag.

Ce face TestMag cu datele personale?

Datele cu caracter personal (de ex. adresa, alte informații primite de la dvs.) sunt salvate în sistemul nostru informatic în primul rând pentru derularea comenzii și serviciul de asistență pentru clienți.

În scopul deciziei asupra execuției, desfășurării sau terminării contractului, colectăm sau folosim valori de probabilitate, la calculul cărora sunt folosite printre altele și date referitoare la adresa de domiciliu. 

Pentru expedierea de materiale informative și în scopuri publicitare proprii, datele dvs. sunt transmise numai intern sau în cadrul companiilor TestMag. Datele Dvs nu vor fi date mai departe unei părţi terţe, cu excepţia furnizorilor de servicii care cooperează cu noi. Dacă sunteți de acord cu utilizarea datelor dvs. personale în scopul expedierii buletinului nostru de știri gratuit și transmiterii de informații despre oferte și noutăți, vă rugăm să vă exprimați acordul în acest sens la înregistrare. Vă amintim că vă puteți revoca oricând acordul, cu efect în viitor.

Salvăm textul contractual și vă trimitem datele comenzii prin e-mail. Puteți consulta oricând „Termenii și condițiile generale”. Puteți vedea comenzile plasate în secțiunea de logare destinată clienților.